Скайникс
 • Компютърна поддръжка

  Компютърна поддръжка

  - пълната гама компютърна и офис техника: сървъри, работни станции, преносими компютри, принтери, копирни машини и др.
  - широк спектър от операционни системи, приложен софтуер и сървърни приложения
  - системи за бекъп на информацията, мониторинг, защитни стени, политики за сигурност
  - мрежово оборудване и интернет свързаност
  - аналогови, цифрови, IP и виртуални телефонни централи
  - ИТ консултации

Компютърна поддръжка

Защо е необходим аутсорсингът?
Не всички отдели на една компания носят приходи, но всеки един от тях има разходи. Най-важната причина в ИТ аутсорсинга е намаляване и контролиране на разходите във фирмата.

Администрирането и поддръжката на ИТ системи посредством използването на компании специализирани в тази дейност, гарантира време за реакция и ниво на обслужване според изискванията на клиента. Основното предимство на този тип услуги е, че се използват на фиксиран месечен абонамент, предлагат бърз и директен достъп до отлично квалифицирани ИТ специалисти и могат много лесно да осигурят 24х7 покритие на критични бизнес системи.

Ако сте малка или средна по големина фирма,то да назначите специалист на длъжност системен администратор едва ли би било рентабилно за Вас. За това ние Ви предлагаме комплексно решение за всички компютърни проблеми, които съпътстват един съвременен бизнес.Фирмената абонаментна компютърна поддръжка, която извършваме ще сложи край на хаоса, възникнал при проблем от софтуерно или хардуерно естество.

Фирма Скайникс ЕООД предлага бърза, надеждна и високо квалифицирана компютърна поддръжка (инцидентна или абонаментна), отдалечена администрация, диагностика, профилактика и отстраняване на софтуерни и хардуерни проблеми на място при Вас или в нашият офис.
Инсталиране и конфигуриране на всички MS софтуерни продукти, изработване на софтуер по поръчка, асемблиране и тестове на хардуерни компоненти.
Защита и архив на електронна информация и данните (BACKUP).
Огледален архив на операционни системи (BACKUP).
Високо квалифицирани съвети и насоки за правилна и ефективна работа на Вас и Вашият екип.

Нашите услуги са подходящи както за крайни клиенти така и за малки, големи или корпоративни фирми, които се нуждаят от гарантирана, надеждна и високо професионална компютърна и техническа поддръжка.
Нашите силни връзки с интернет доставчици и лидери вносители, търговци, дистрибутори и сертифицирани партньори на хардуерна техника и софтуерни приложения ни дава възможността да бъдем гъвкави в нашите предложения на услуги и цени.

Скайникс ЕООД предлага на фирми и частни лица професионална компютърна поддръжка под формата на абонаментни планове или почасово обслужване. Към нас можете да се обърнете за решаване на софтуерни и хардуерни проблеми, проектиране, изграждане и поддръжка на кабелни и безжични мрежи, инсталиране и администриране на сървъри, почистване на вируси и нежелани програми, консултации и продажба на компютърна техника и консумативи.
Знаем, че безпроблемната работа на компютърната техника и софтуер във Вашата организация е изключително важна за постигането на успешни бизнес резултати. Ние от Скайникс ЕООД имаме за цел да използваме своите знания и опит, за да Ви осигурим тази стабилност, поемайки ролята на Вашия "системен администратор". Винаги можете да се свържете с нас, за да поставим началото на едно успешно партньорство.


Обхват на поддръжката:


 1. Почасова (инцидентна) поддръжка

  Пълният набор от предлаганите от нас услуги могат да бъдат извършвани и еднократно, без да имате договор за абонаментно поддържане. В този случай не се обвързваме с договорни отношения и Вие заплащате само стойността на конкретната услуга.
  При възникване на проблем обадете ни се и ние ще Ви посетим, ще анализираме причината, ще решим проблема и ще Ви предложим превантивни мерки за в бъдеще.

 2. Дистанционната компютърна поддръжка

  С навлизането на високоскоростните интернет връзки, глобалната мрежа става удобно средство за предоставяне на все повече качествени услуги. Скайникс ЕООД Ви предлага услугата отдалечена (дистанционна) поддръжка на компютърни системи.

  Какво представлява дистанционната поддръжка?

  Дистанционната компютърна поддръжка представлява компютърна поддръжка на вашия домашен или служебен компютър от разстояние (без да е необходимо физическото присъствие на специалист при вас) по телефон или със софтуер за отдалечен достъп. Той позволява на системния администратор да придобие временен контрол над Вашия компютър и да реши проблема лесно и бързо докато си стоите на стола и не правите нищо. Важно е да се отбележи че се използва софтуер , който криптира данните между двата компютъра и кодът за достъп. По този начин времето за реакция се свежда до минимум от постъпването на сигнала и проблема се решава изключително бързо, а Вие ще можете да наблюдавате всяка наша стъпка.

  Защо дистанционна поддръжка?

  Ние Ви предлагаме да се възползвате от някой предимства в сравнение със стандартната поддръжка с посещение от специалист на място.

  • по ниска цена (спестявате таксата за посещение на специалист на място).
  • незабавна реакция (не е необходимо да чакате, специалиста да дойде при вас, което понякога отнема часове, в рамките на минути ние се свързваме и започваме работата по отстраняване на проблема.
  • Възможност за поддръжка 24/7 в случай че не можете да си позволите компютрите Ви да спрат да работят.
  • поддръжка без значение от физическото ( географското ) местоположение на вашия компютър.

  Дистанционната поддръжка е препоръчителна за по-малките населени места, на които не може да се осигури присъствие на специалист на място, клиенти с преносими компютри, които пътуват, компютърни системи, при които времето за реакция при проблем трябва да бъде сведено до минимум.

  Чрез дистанционната поддръжка не може: да се преинсталира операционна система, да се диагностицира хардуерен проблем, освен ако диагностиката не може да се направи по софтуерен път.

  Чрез дистанционната поддръжка може: да се почистват вируси, да се инсталират принтери, скенери, и всякакви други периферни устройства, да се поддържа добрата работа на компютърната система, инсталиране, преинсталиране и настройка на всякакъв приложен софтуер (офис приложения, програмни продукти, игри, файлови системи и др.), настройване и донастройка на операционни системи (файлова навигация, контролен панел, менюта, кирилизация, драйвери и много други)... В общия случай, чрез дистанционна поддръжка ние можем да решим 90% от възникналите проблеми.


Колко ще Ви струва?

Всички абонаментни планове за компютърна поддръжка могат да бъдат договаряни съобразно нуждите на клиента, бюджета и работното време. Цената на поддръжката на сървъри се договаря допълнително и зависи от вида на сървъра и функциите които изпълнява. Скайникс залага на индивидуален подход при работата с всяка отделна фирма и предлага абонаментна поддръжка изцяло съобразена с Вашите специфични ИТ потребности. Договорът за абонамент със Скайникс ЕООД осигурява дългосрочна нискоструваща сигурност на клиента.Клиентите, използващи абонаментна поддръжка получават приоритетно обслужване, гарантирана помощ, поддръжка и периодична профилактика на своите компютърни мрежи и системи.

За да получите информация за цената на месечния абонамент за IT поддръжка на вашето оборудване, трябва да изтеглите бланката, да я попълните и изпратите на .

Изтегли Бланката от


Оферта ще ви бъде изготвена в рамките на 2 раб. дни. Очакваме ви!

За въпроси или нужда от повече информация сме на Ваше разположение.