Скайникс
 • Стрийминг

  Стрийминг

  Скайникс извършва видео и аудио хостинг услуги, специализирани в пълна стрийминг поддръжка за всички големи видео и аудио формати.
  Скайникс предлага "on demand" стрийминг, "live" стрийминг, защитен стрийминг, и кодирани услуги.
  "Оn demand" и "Live" стрийминг услугите, който предлагаме включват пълна поддръжка за Windows Media, Flash и QuickTime.
  Нашите стрийминг видео планове ще ви позволят да излъчвате видео през Интернет, използвайки оптимизираната ни стрийминг инфраструктура.
  Всяка услуга на Скайникс е гъвкава, включва изобилие от ресурси и е настроена за по-добра производителност.

Стрийминг

Скайникс извършва видео и аудио хостинг услуги, специализирани в пълна стрийминг поддръжка за всички големи видео и аудио формати. Фирмата предлага “on demand” стрийминг, ”live” стрийминг, защитен стрийминг, и кодирани услуги.

“Оn demand” и “Live” стрийминг услугите, който предлагаме включват пълна поддръжка за Windows Media, Flash и QuickTime. Нашите стрийминг видео планове ще ви позволят да излъчвате видео през Интернет, използвайки оптимизираната ни стрийминг инфраструктура. Всяка услуга на Скайникс е гъвкава, включва изобилие от ресурси и е настроена за по-добра производителност. Ако стрийминга на видео ще бъде от полза на вашата организация, значи сте попаднали на правилното място. Скайникс е един от малкото видео хостинг доставчици, осигуряващ подкрепа за всички големи формати за стрийминг на видео.

За да поръчате услугата, се свържете с нас на или използвате онлайн формата за контакт. Моля, дайте най-добрата приблизителна оценка на общия брой часове на гледане от всички зрители на месец, и битрейт, на които възнамерявате да се излъчват предаванията на живо.


Разширете вашата аудитория

Все повече и повече, нашето мобилно общество използва медии чрез интернет и мобилни устройства. Един такъв метод на излъчване, който операторите успешно използват е интернет телевизията. Интернет телевизията е предоставяне на професионално произведени медийни продукти по Интернет, които обикновено се гледат на компютър, лаптоп или мобилно устройство. Нейната поява е голям пробив, който напълно променя пейзажа на медийното простванство - технически, икономически и културно. Може би най-важният аспект е икономическата промяна. Разходите за собственика на съдържание, да осигури нов канал за широко разпръсната публика се намаля многократно използвайки интернет телевизия, в сравнение с IPTV, кабел, сателит, наземни методи за излъчване.


Професионалният избор

Предимствата на интернет телевизията отиват много по-далеч от спестяване на капиталови разходи. Тя е идеалният модел за радио и телевизионни разпространители и рекламодатели, които винаги са търсели модел, в който публиката може да бъде ефективно измервана и сегментирана. Студия, мрежи , предприятия и държавни предприятия откриват стратегическите предимства, които идват с интернет телевизията, като:


От самото си създаване Скайникс е лидер в стрийминг услугите.
Нашите услуги позволяват на всеки, от частни потребители до корпорации, да използват видео в техните сайтове. Ние предоставяме инструменти, които улесняват управлението и публикуването на онлайн видео, без компромис по отношение на разширени функции, като пълни статистически данни, модерен плейър по поръчка и автоматизиран ъплоад.


Защо нас?


Изпратете ни запитване с кратко описание на проекта или спецификация и ние ще ви предложим оферта.