Скайникс
 • Уеб дизайн и приложения

  Уеб дизайн и приложения

  Скайникс разработваме широк диапазон от Интернет решения, които работят в полза на Вашия бизнес и успешна изява на пазара - от малък презентационен сайт до интернет магазин с информация за голям брой стоки, поръчки, разплащания в реално време и други.

  Услуги:
  - Изработка на уебсайт
  - Подобряване вида и функционалността на вече съществуващ интернет сайт - редизайн.

Уеб дизайн и приложения

Уеб сайтът е мястото за пълно онлайн представяне на Вашия бизнес. Той е средство за комуникация с настоящи и бъдещи клиенти на всяка компания, важна част от фирмената идентичност и е първият източник на информация до който вашите бъдещи клиенти имат достъп. Професионално изработеният уеб сайт отличава фирмата от нейните конкуренти и й дава неизменно предимство пред конкурентите.

В Скайникс разработваме широк диапазон от Интернет решения, които работят в полза на Вашия бизнес и успешна изява на пазара - от малък презентационен сайт до интернет магазин с информация за голям брой стоки, поръчки, разплащания в реално време и други.

Работим върху външния вид и съдържанието на Вашия сайт, докато не се почувствате абсолютно задоволени от нашата работа. Крайният резултат е сайт, който отговаря на имиджа на Вашата компания.

С множество изработени уеб сайта, нашият екип се е усъвършенствал в проектирането, изграждането и поддържани на интернет страници. Нашите талантливи дизайнери и програмисти влагат заедно усилията си при изработването на всеки проект, подход гарантиращ впечатляващи резултати сред нашите клиенти.

Изработка на уеб сайт в Скайникс е уникална услуга, различна от всички подобни предлагани на пазара. При нас няма да получите сайт по шаблон или нещо, което вече е продадено на други клиенти. Ние няма да изработим сайта ви набързо, в следващите 2-3 дни. Нямаме готови продукти, които да извадим и да ви продадем.

Ние сме сигурни, че за да е впечатляващ един уебсайт, той трябва да комбинира в себе си няколко елемента, един от които е уникалния дизайн. Удивителните дизайни, които разработваме са съобразени с вашите вкусове и предпочитания, и са лесни и приятни за изолзване.

Технологиите, които ние застъпваме при изграждането на вашият уебсайт са: HTML, CSS, PHP, perl, Flash, MySQL, SQL, Java Script, Coldfusion, Flex, AJAX и др.

Услугите, предлагани от нас включват:

1. Изработка на уебсайт
 • Динамични уеб базирани приложения
 • Система за управление на съдържанието
 • Интернет портали и директории
 • Електронна търговия
 • Електронни магазини и он-лайн каталози
 • Хотелски резервационни системи
 • Интернет форуми
 • Индивидуален
 • Фирмени
 • Корпоративни
 • Институционални

2. Подобряване вида и функционалността на вече съществуващ интернет сайт - редизайн.


Нашите сайтове притежават Система за управление на структурата и съдържанието (CMS) без ограничение на броя на страниците и подстраниците и системи за управление на ресурсите (RMS);
Системите за управление на съдържанието (CMS) предоставят на интернет сайта административни инструменти, предназначени да позволят на потребителите с малко познания на езици за уеб програмиране, да създават и управляват съдържанието на сайта с относителна лекота.
Ние разбираме значението на това да може лесно да се актуализира съдържанието на вашия сайт в постоянно променящата се Интернет среда.
Ако целта Ви е да представите информация, продукти, електронна търговия или други интернет приложения, ние гарантираме, че посетителите Ви ще се радват на информативно, user-friendly и интерактивно преживяване.

Независимо дали сте малка фирма или голяма корпорация, ние можем да ви помогнем да постигнете интернет присъствие, което предоставя най-доброто за Вас и Вашите клиенти.

Ако желаете да научите повече за изработените от нас уеб сайтове, можете да посетите нашето уеб дизайн портфолио (link).